Monday, October 1, 2012

Kedai K-pop di Berjaya Times Square

Kali ni aku ke Berjaya Times Square, dan sempat lalu di Tingkat 5 West Wing. Di sinilah satu-satunya kedai yang aku rasa dedicated untuk peminat K-Pop di Malaysia (specially area KL). Dari CD, T-shirt, Poster, Calender, Beg sampailah ke Stokin.... asalkan K-Pop, semua ada di sini.

Dulu kedai ini hanya ada satu lot.... Mungkin disebabkan business K-pop yang semakin berkembang maju buatkan dia buka lagi satu lot di sebelahnya...

MyStar di awal tahun ni..... (Taken from: kurakuraygslow.blogspot.com)

Ada antara barangnya datang direct dari korea + official merchandise. Tapi sebahagiannya aku rasa Made in China... Sukar nak bezakan melainkan pada 'trained eyes'. Mungkin termasuk segala-gala hidden cost- bagi aku harga barang di kedai ni sedikit mahal.

Dibandingkan dengan kedai-kedai lain (yang pernah aku pergilah) yang menjual barangan K-Pop, kedai ini punyai banyak pilihan.... Setting kedainya juga sama seperti yang aku pernah pergi di underground mall sekitar Seoul dulu. Maybe owner kedai sendiri sudah tahu standard kedai K-pop di sana macamana... Good!! Klik disini untuk Posting Kedai K-Pop di Seoul....

So aku berani recommend kedai ini pada peminat K-Pop yang belum berpeluang ke Korea. My Star Collection Trading, Tingkat 5-West Wing (sebelah eskelator), Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Klik disini untuk Posting Kedai K-Pop di Sungai Wang Plaza....

Oscar El-Capito signing out!




16 comments:

  1. Replies
    1. penang?.... sepanjang saya pernah ke sana... rasanya tak pernah tererempak dengan kedai KPOP.... maybe ada tp tak punya banyak option la...

      Delete
    2. kedai kpop tu mmg ada tapi susah nak jumpa...barang pun sikit

      Delete
    3. Kat mana ye kalau kat Penang saya duduk Penang saya minat kpop tapi byk jual brg kpop kat kl je

      Delete
    4. Kat mana ye kalau kat Penang saya duduk Penang saya minat kpop tapi byk jual brg kpop kat kl je

      Delete
  2. x sabarnya nak pergi..betul ke ada..sekarang ada lagi x kedai tuh..lagipon minggu depan saya mmg nak pi berjaya time square..kalau ada,kat mna erk..takut sesat plak nnti..

    ReplyDelete
  3. errr... kenapa entry budak ni SAMA je dengan entry you nih ????

    http://cyunkkamu1.blogspot.com/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00-08:00&max-results=8

    ReplyDelete
  4. saya br je lps p times square.. serius x jmpe...huhuhu... tq 4 this imfmtion... mahal x brg kt c2... igt nk g times square blk... nk cr kdi nie blk...

    ReplyDelete
  5. waitt2.. kalau khidmat pos ada tak? please..

    ReplyDelete
  6. haa..tngu blan depan..aku smpai

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. nak tanye blogger atau sesiape yg tau, kalau nak beli cd album, kat mane yg lg ok harga dia? kedai kat T.S tu atau kat sungai wang plaza? ke same je? tq :)

    ReplyDelete
  10. nak tanya kat sana ada tak name tag ruuning man pls reply
    kalau tak tanya tapi pergi takde pulak susah nanti

    ReplyDelete
  11. boleh pos ke penang x...please

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...