Sunday, November 29, 2009

Trust & Responsibility... OSCAR VALKYRIE BLOG

assalam....

Last skali aku post 8 August lepas.... last post dari isteri aku pula 19 August...., takut aku seperti dah tak konsisten untuk sentiasa update blog kami ni. Tapi kelmarin (27.11.09), satu lagi tanggungjawab baru aku muncul.... OSCAR VALKYRIE Blog rasmi yang aku sendiri buat utk team.



Oleh itu, aku open account blog tu untuk semua budak2 OSCAR yang rasa ada sumthing mereka mampu contribute.... walaupun sebelum ini dah ada group page dlm Facebook:- All New Oscar Walk├╝re (Valkyrie) Paintball Team, blog kali ni nampak lebih serius dalam represent image team. Aku harap budak2 ni gunakan blog tu sebaiknya. 

Tak seperti 'seseorang' yang aku mula percaya untuk lepaskan group page Facebook Legio-X sebelum ni. Akhir skali, bila 'orang itu' mula rasa kami (budak-budak OSCAR) ganggu group page yang dikata miliknya- dia terus delete semua info & wall post yang ada... then dia terus hilangkan diri.... Apa punyer orglah, cukup menyesal aku serahkan group page tu padanya... Nasib baiklah aku creator group tu. Klau tak, mesti aku pun kene tendang sekali....!! 

Sekarang tinggallah group page yang dulu nya penuh dengan memoir kejayaan, kosong xde apa2- walaupun list guest.....

Tapi buat masa ni, aku masih percaya pada budak OSCAR yang lain untuk jaga legacy baru Valkyrie dari awal penubuhannya.... moga niat aku kali ni tak diambil kesempatan lagi.... Amin.

Oscar El-Capito signing out!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...