Wednesday, May 4, 2011

CoolBlog Kiosk... Opening really soon in Giant PusKom Sek7, Shah Alam...

Noy, pekerja CoolBlog pertama...
Gambar terbaru CoolBlog Kiosk isteriku yang akan dibuka dalam minggu ni... Wah!! Akhirnya impian dia nak buat business sendiri dah jadi kenyataan....dan akhirnya Oscar Empire akan membina empayer nya tersendiri... dgn adenya Lee Gang-Mo mcm aku dan Hwang Jeong-yeon mcm Nina.... Oscar Empire akan jadi sehebat Syarikat Pembinaan Manbo dan Hang-gang bersatu!!! (pengaruh drama korea GIANT....byk sangat tgk OneHD)

Syukur Alhamdulillah!!! Berusahalah isteriku!
Fighting!!

Oscar El-Capito signing out! 




---------------------------------------------------



6 comments:

  1. salam..

    blh kongsi serba sikit tentang cr nak buka coolblog pn nina? hope tak keberatan bertanya pd yg dah berjaya.my emel farani86@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. sorry farani...(btol ke ni)
    Maybe my wife sibuk.... u bleh call check website dia http://www.coolblog.com.my/contact.php.. then fill up form tu.. then they will contact u.... klu betul2 berminat... they will guide u tru out the proses, sampailah start business...

    mr. Farid

    ReplyDelete
  3. ada keje part time x.....kalu ada bleh call saya.....0172790280...saya memerlukan keje part time.....

    ReplyDelete
  4. hii , ada part time? umur saya 14 tgh musim cuti sekolah.. nak cari pengalaman.. 0192804157

    ReplyDelete
  5. Salam akak.. nik ada baca blog akak yang buka bisnes coolblog? nik ada beerminat nak buka bisnes ini di kuala terengganu, dan skang baru mohon lot kedai di mydin... tp prosedur dengan pihak coolblog macam mane plak ye? mohon akak dapat bantu nik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email nik di nikfawzia@unisza.edu.my

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...