Wednesday, May 18, 2011

Bukan Mudah....

Aku cuba untuk merasa hidup senang cikit daripada keadaan aku yg kais pagi mkn pagi ni,tapi bukan mudah untuk capai SENANG bagi aku. Setelah setahun aku berhempas pulas mencari site untuk bisnes franchise Coolblog, mencari loan yang tak pernah kena approved.
Akhirnya alhamdullilah aku berjaya mendapat spot yang sesuai untuk kedaiku. Tiada kerja yang mudah dan tiada kerja perlu ambil mudah, semua aku usahakan dengan bantuan kereta suamiku.... hehehe..... kehulur-hilir, memandangkan keadaan yg tengah sarat mengandung ni aku kuatkan jugak semangat. 

Aku perlu membahagi masa dirumah masak, kemudian turun ke kedai semula, kemudian blik kerumah ..pagi pulak macam biasa aku masih bekerja ditempat lama aku....hahaha..its all about punctuality, Walaupun mak aku dah bising berkali-kali jangan active sgt mengandung ni, nmpknya apa pilihan yang aku ada? kena bekerja kuat lebih sikit sebelum semuanya aku nampak dah stabil.

Bagi sapa2 yang berminat untuk membuka franchise coolblog anda hanya perlu layari laman web www.coolblog.com.my..tu jer..Kerja-kerja jugak yang penting saya ENJOY!!!!


---------------------------------------------------





15 comments:

  1. Kakak saya suka beli kat sini!!! wow! dah jumpa owner dia.. Saya nak bukak CoolBlog juga.. Tapi nak mintak advise pasal bisnes ni dgn awaklah. boleh berkenalan tak?. boleh laa... Waniayunee@yahoo.com. Klang.

    ReplyDelete
  2. Salam....ni macam coolblog seksyen 7 je....saya duk padang jawa je kak...hari tu penah tanya staff akak sape owner...nk mintak no tepon sbb nak minta advise bisnes coolblog ni ok x...saya da collect dalam 90k untuk bisnes coolblog ni....huhu....tapi masih risau dan bimbang untuk mulakan bisnes ni sbb saya baru saja kerugian 150 ribu dalam bisnes saya akibat partner bisnes yg x jujur...skrg saya nk usahakan bisnes coolblog ni dengan tangan saya sendiri....cume nak mintak pendapat owner2 yang dah buka coolblog....kalau akak ikhlas nak bantu saya boleh x sms sy di 013 - 700 8008. nama saya Faiz umur 25 tahun .. duduk di Shah alam juga.. Segala jasa akak hanya Allah sahaja yg dapat membalasnya...huhu.

    ReplyDelete
  3. salam, akak boleh dpt kn nasihat akak untuk bisnes ni. sy nak apply this frachise tp sy perlukan khidmat nasihat. sekiranya akak sudi boleh la sms/call sy di 013-2421987. nt boleh jumpe. harap akak dapat membantu..ins sha allah..tqvm.

    ReplyDelete
  4. Akak, saya berminat nk bukak coolblog ni. nlh akak share pengalaman akak. Ni no saya 0129186809

    ReplyDelete
  5. salam akak. sy pon berminat nak buat biz cool blog ni. bole x share. ni no sy 0133656156

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Salam kak, sy berminat dgn francies coolblog ni.. Boleh akak kongsi tips atau pengalaman akak? Ni no fon sy 0194285170.. boleh whatsapp je.. Thanks kak.. hehe.

    ReplyDelete
  8. salam.. saya berminat nak dapt tips n pengalaman akk.Boleh share dgn sy.. qis_25@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. salam. sy pun berminta nk tau pasal bisnes ni. contact sy 0136814087

    ReplyDelete
  10. Salam sy berminat dgn cara akk bkk bisnes ni bole hubungi sy 0138464006 sy inginkn advise

    ReplyDelete
  11. Assalam.. Saya berminat dgn perniagaan coolblog ni.. Boleh tolong bagi tunjuk ajar step by step cara utk mulakan francais ni from beginning? uliya286@gmail.com .. 01124199219

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak, saya berminat sgt2 nk bukak franchise coolblog..saya gigih mencari , visit website sampaila jumpa blog akak ni..klu akak x kisah, boleh berikan saya tunjuk ajar mcm mana cara utk saya mulakan...akak wat apps saya 017 7664737(yusniza)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum kak, saya berminat sgt2 nk bukak franchise coolblog..saya gigih mencari , visit website sampaila jumpa blog akak ni..klu akak x kisah, boleh berikan saya tunjuk ajar mcm mana cara utk saya mulakan...akak wat apps saya 017 7664737(yusniza)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum kak, saya berminat sgt2 nk bukak franchise coolblog..saya gigih mencari , visit website sampaila jumpa blog akak ni..klu akak x kisah, boleh berikan saya tunjuk ajar mcm mana cara utk saya mulakan...akak wat apps saya 017 7664737(yusniza)

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...saya hendak menjual pemilikan coolblog sy dengan harga yg lebih murah...dipersilakan sms/whatsupp sy di +60136969965 -en.hafiy

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...